Egbert

acta Safety Professionals

Egbert

Ervaren HVK’er met inhoudelijke ervaring als hogere veiligheids- en milieukundige. Egbert heeft ruime kennis en ervaring binnen industriële ondernemingen (MKB en grootbedrijf) binnen oa. chemie, bouw, maritiem, food en de metaalindustrie. Hij werkt vanuit beleid en visie met het oog op de omgeving. Egbert is een verbindende factor tussen belanghebbenden, collega’s en bedrijven, waarbij het welzijn van de medewerkers voorop staan. Door zijn brede ervaring alsmede gedegen opleidingen doorgrond Egbert snel de materie en brengt uw organisatie snel en efficiënt naar een hoger veiligheidsplan.

Ons team als basis

acta Safety Professionals B.V. heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vinden van werk voor professionele medewerkers in de Utiliteitsbouw, GWW en Infra. Specialisten binnen de bouw en de techniek vinden via ons een permanente werkplek bij wisselende projecten. Ze vormen het hart van onze organisatie.

Veiligheid bij dit soort complexe projecten vereist maatwerk en een gerichte aanpak afgestemd op iedere fase van het project. Wij geloven dat veilig werken meer vraagt dan alleen een veiligheidskundige ondersteuning. Onze aanpak richt zich op een mix van geïntegreerde maatregelen en de ‘mindset’ van iedereen op en rond de bouwplaats, passend bij de mensen, de risico’s, het project en de projectfase. De Governance Code is daarbij het vertrekpunt.

Dit vraagt om persoonlijke begeleiding van onze mensen op de projectlocatie, maar ook gerichte scholing. Wij onderhouden intensief contact. Niet alleen bij het vinden naar een geschikte job, maar ook daarna, op locatie, op het werk, met de medewerkers en werkgever. Collega’s zijn altijd bereikbaar en staan je met raad en daad terzijde. In geval van spoed of calamiteit ook buiten reguliere werktijden.

Natuurlijk zorgen we voor de middelen om op een juiste en veilige wijze te kunnen werken. Zekerheid, veiligheid en persoonlijke begeleiding staan hoog in het vaandel bij acta.

Egbert