+31 (0) 88 0705170 info@actasp.nl

acta Safety Professionals, Iedere dag Bewust Veilig op #1

 

acta Safety Professionals is één van de initiatiefnemers van de Governance Code Veiligheid in de Bouw. Wij ondersteunen de landelijke actiedag Bewust Veilig van harte op 16 maart 2018.

 

Voor ons staat veiligheid en het voorkomen van ongevallen iedere dag op nummer 1.

Als specialist in veiligheid op projecten in de utiliteitsbouw, GWW en infra hebben we gespecialiseerde kennis en ervaring in huis. Onze veiligheidskundigen en specialisten helpen opdrachtgevers dagelijks het aantal ongevallen op NUL te houden. En met succes! Bijvoorbeeld op het precieuze project Pontsteiger (Dura Vermeer en de Nijs) en het project van Equinix AM4 datacenter (Unica Dura Vermeer Datacenters) in Amsterdam. Op beide projecten zijn tot op heden geen ongevallen geregistreerd.

 

Veiligheid is maatwerk

Veiligheid bij dit soort complexe projecten vereist maatwerk en een gerichte aanpak afgestemd op iedere fase van het project. Wij geloven dat veilig werken meer vraagt dan alleen een veiligheidskundige ondersteuning. Onze aanpak richt zich op een mix van geïntegreerde maatregelen en de ‘mindset’ van iedereen op en rond de bouwplaats, passend bij de mensen, de risico’s, het project en de projectfase. De Governance Code is daarbij het vertrekpunt.

 

Extra aandacht voor veiligheid in de week van Bewust Veilig

In de week van Bewust Veilig geven we aandacht aan de veiligheidsacties van onze opdrachtgevers. Daarnaast organiseren we een speciale actie voor gemeenten in Nederland. Lees wie de winnende gemeenten zijn van een gratis Veiligheid Advies Bezoek (VAB ®).

Pontsteiger-foto-ontwikkeling en bouw- Dura Vermeer Vastgoed en M.J. de Nijs en Zonen, Ontwerp-Arons en Gelauff architecten

Foto: Pontsteiger – Ontwikkeling en bouw: Dura Vermeer Vastgoed & M.J. de Nijs en Zonen. Ontwerp: Arons en Gelauff architecten.