NIEUW Handboek DLP (incl. Praktisch gasmeten)

Veilig werken in en met verontreinigde bodem is gespecialiseerd werk en vol gevaren. Het Handboek DLP is dé DLP vraagbaak, handig in gebruik en geeft met goed leesbare teksten, modellen en praktische voorbeelden antwoord op de belangrijkste vragen over veilig werken in en met verontreinigde bodem tijdens het werk.

Het is een praktisch en compleet naslagwerk voor iedereen die werkt in of met verontreinigde grond. Ook als lesboek voor de opleidingen DLP en R-DLP is het Handboek DLP (inclusief Praktisch gasmeten) zeer geschikt.

Waarom een nieuw handboek

De ontwikkelingen van milieu en arbeidsomstandigheden in het kader van ‘veilig werken in en met verontreinigde bodem’, van gekaderde beheersmaatregelen naar het risico gestuurd uitvoeren van projecten, maakt het werkveld dynamisch en uitdagend.
Om tijdens de uitvoering van een project, veilig te kunnen werken zonder het risico bloot gesteld te worden aan verontreiniging(en) in de bodem is in 1998 de praktische richtlijn Publicatie 132 gepubliceerd. In 2018 is een nieuwe richtlijn uitgebracht: CROW 400 richtlijn (een combinatie van de Publicaties 132 en 307). Tijd voor een nieuw compleet naslagwerk.

Titel:   Handboek DLP (incl. Praktisch gasmeten) – Eerste druk, februari 2018
ISBN:   9789090308777
Uitgever:   Groot Leerhuis van de Bouw
Uitgave:  Hardcover met spiraal
Prijs:  € 75 (excl. btw en verzendkosten*)