+31 (0) 88 0705170 info@actasp.nl

Vernieuwde R-DLP examens vanaf 1 mei a.s. Volg een passende opleiding!

(incl. examen CROW richtlijn 400)

De nieuwe publicatie ‘Werken in en met verontreinigde bodem’ (CROW richtlijn 400) schrijft voor dat de Deskundig Leidinggevend Projecten in hogere klasse over het R-DLP diploma moet beschikken. Vanaf 1 januari 2019 is dit verplicht. Wacht dus niet te lang met het examen en zorg voor het updaten van uw vakkennis.

Het vernieuwde R-DLP examen
Vanaf 1 mei a.s. is het mogelijk in te schrijven voor de vernieuwde examens R-DLP. Het examen bestaat uit een theorie-examen en een praktijkexamen.

Volg vooraf een passende opleiding
Acta Safety Professionals regelt aanmelding voor de examens graag voor u. Uiteraard verzorgt acta ook passende opleidingen ter voorbereiding op de vernieuwde examens. U actualiseert en vergroot uw vakkennis conform de nieuwe CROW richtlijn 400 en rond de opleiding af met zowel het theorie- als praktijkexamen.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw huidige werkervaring en behoefte bieden wij verschillende opleidingstrajecten aan, zoals de Opleiding Van DLP naar R-DLP, Opleiding R-DLP en Examentraining R-DLP.
opleidingen-R-DLP-acta
R-DLP diploma per 1 januari 2019 verplicht
Vanaf 1 januari 2019 is het R-DLP diploma verplicht voor werken in de klasse ‘Rood vluchtig tot en met Zwart vluchtig’. Voor werken in de klasse ‘Oranje’ en ‘Rood niet vluchtig’ is de DLP (geëxamineerd volgens de CROW richtlijn 400) voldoende.