Opleiding Asbestherkennen

Meer weten?

Over welke opleiding kunnen we u meer informatie aanbieden?

Opleiding - Asbestherkennen

Veiligheid en arbeidsveiligheid zijn bijzonder lastig te definiëren begrippen. Wat de één als onveilig ervaart, is voor een ander niet aan de orde. Wanneer u werkzaamheden verricht waarbij u op asbest kunt stuiten, is het aan te raden de opleiding Asbestherkenning te volgen. Na afloop van de training bent u in staat om situaties goed te beoordelen en in voorkomende gevallen de juiste maatregelen te nemen.

Asbest is vanwege de eenvoudige winning, toepasbaarheid en geweldige eigenschappen in veel producten toegepast. Maar in welke producten precies en hoe herkent u het? Dat is de reden om personen die door hun werkzaamheden met asbest in contact kunnen komen, inzicht te geven in producten, herkenbaarheid en risico. Men weet dan precies wat te doen wanneer verdachte materialen worden aangetroffen.

Cursus informatie:

  • Tijdsduur één dag.
  • Bedoeld voor personen die te maken kunnen krijgen met asbesthoudende producten.
  • Opleidingslocaties: Amersfoort of in-company (minimaal 6 deelnemers).
  • Maatwerktrainingen en groepen op aanvraag.
  • Prijs en opleidingsdata op aanvraag.

Valt u onder de CAO voor de Bouwnijverheid? Dan kunt u bij het volgen van deze opleiding in aanmerking komen voor een nominale vergoeding uit het Scholingsfonds voor het Bouwbedrijf. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over de opleiding? Hebt u nog vragen of wilt u inschrijven? Lees onze brochure, bel of mail ons of stuur onderstaand uw reactie.

Ik heb een vraag over de opleiding Asbestherkennen

Aanhef

Privacy